3 rigtig gode grunde til at vælge DPG Sikker Post

Ingen påvirkning af dit mailflow

DPG Sikker Post sameksisterer med jeres AV/Scan, firewalls og sikkerhedsløsninger. DPG berører først e-mails når de er modtaget i Exchange. Ingen data lagres hos os. Maksimal sikkerhed og 100% overholdelse af persondataforordningen.

Integreret i dit Exchangemiljø

DPG Sikker Post løsningen er bygget til at arbejde fuldstændig gnidningsfrit sammen med hele dit Microsoft Exchangemiljø. Det betyder blandt andet, at dine brugere kan arbejde præcis som de plejer og at træning er helt unødvendigt.

Outlook add-in der gør det nemt

En sikker og digital post-adressebog. I add-in’et er en nem adresse-validering samt mulighed for at indlæse hundredvis af modtageradresser i én arbejdsgang – Meget større effektivitet specielt til tunge brugere af sikker og digital post.

“Løsningen giver nøglerpersoner i virksomheden mulighed for at krypterer deres e-mails og kommunikation. Det er nødvendigt for at leve op til egne GDPR krav”

Teknisk overblik

Systemkrav
Exchange Online eller 2010-2016 servere. Sikker SMTP/IMAP adgang til Exchange. Alle mail klienter med et from: felt. Outlook add-in: Outlook 2010-2016.

Understøtter alle platforme
Innovativt design sikrer, at I har frit valg i forhold til hvor I vil skrive e-mails. PC, Mac, Linux, tablets eller forskellige IT systemer, kan alle bruges som mail klienter til sikker post.

Certifikater og sikkerhed
NemID certifikater er beskyttet af flere lag sikkerhed, og passwords opbevares med streng adgangskontrol. Jeres certifikater er altid til rådighed for jer.

Cloud eller dansk drift
Vi bruger sikker IMAP og SMTP til kommunikation med jeres Exchange server. DPG service kan køre i Azure, Dansk hosting eller jeres miljø. Vi tilbyder uendelig skalérbarhed og integrerer med Windows og Azure Log.

NemID standard certifikater
Vi kan anvende jeres virksomhedscertifikater til funktionspostkasser fra Nem-ID samt øvrige certifikater fra alternativ CA (certification authority). Få den løsning der passer til jeres behov og økonomi.

Indgår ikke i mailflow
DPG sameksisterer med jeres AV/Scan, firewalls og sikkerhedsløsninger. DPG berører først e-mails når de er modtaget i Exchange. Ingen data lagres hos os. Maksimal sikkerhed og 100% overholdelse af persondataforordningen.

Software as a Service
Vi integrerer med jeres mailsystem via sikre og krypterede adgange og vi håndterer alt teknik, drift, overvågning, opdatering og support. Få sikker post uden ekstra IT kompleksitet.

Hvad er en funktionspostkasse?
En funktionspostkasse er en fælles sikker postkasse. I kan have funktionspostkasser for hver enhed/afdeling/gruppe. Tal med os om jeres behov for funktionspostkasser.

Outlook add-in
Sikker og digital post adressebog. Nem adresse validering samt mulighed for at indlæse hundredvis af modtageradresser på én gang – Bedre effektivitet til tunge brugere af sikker og digital post.

Tunnelmail
Gør alt post til offentlige modtagere til sikker og krypteret post automatisk. Det betyder INGEN ændringer for brugerne, men I fjerner risiko for at følsomme oplysninger sendes ukrypteret ved en fejl.

Automatisk tunnelmail opdatering
Tunnelmail listerne ændres konstant. Hos Timengo er vi selv med til at vedligeholde den danske liste og vores Managed Service sikrer at, I altid har en fuldt opdateret tunnel liste hver uge.

Sådan virker DPG Sikker Post

Brug for hjælp til at finde den rigtige løsning? Er du i tvivl om hvilken løsning der passer bedst til dine behov eller blot lyst til at høre mere, så ring eller skrive til os for en uforpligtende snak om mulighederne med DPG Sikker Post. Andreas Mortensen
Salgschef i Timengo DPG
Kontakt mig på salg@sikker-post.dk +45 40 73 70 70 |